Joo, elikkäs kaikille aivan mahtavaa joulua ja teemana on nyt tänä vuonna sitten Puutteellista uuttavuotta!

Jouluaatto on nyt ohi ja hyvä mieli jäi eilisestä kaiken kaikkiaan... Sinäänsä joulunahan on aina tylsää kun mitkään paikat ei ole auki tai mitään, mutta eiköhän se siitä. Nyt tässä mietin että mitä pitäisi mahdollisesti mennä nukkumaan? Jaa-a.

On vähän hassu olo, en tiedä mitä ajattelisin. Kaiken kaikkiaan tämä viikko on ollut todella hyvä, sain välit selvemmiksi itselleni äärimmäisen tärkeän ihmisen kanssa, mutta silti jotenkin vaikka tässä on ollut noin päivä eroa, on hyvin epäuskoinen olo. Välillä tuntuu että mikään ei onnistu vaikka kuinka yrittää. Mutta se siitä valituksesta`, koska kuitenkin asiani on paljon paremmin kuin useilla ja pitää vaan ajatella positiivisesti, sillä eihän sitä aina voi pahinta pelätä, saatika käydä. Mutta vakuuttelu, yhteydenpito ja jonkinmoinen "muistuttelu" tekee kivemmaksi kaiken ja sitä saa nykyään hirvittävän vähän, mutta ei tässä ketään nyt sormella osoiteta kuitenkaan...

Mitäs nyt sanoisin. Erosin kirkosta toissapäivänä ja tuli jotenkin kummallinen olo, kuin olisin tehnyt jotenkin syntiä tai kamalan rikoksen ja sitten tuli melkein mieli pyytää anteeksi, että en halua antaa vähistä tuloistani jatkossa 10% laitokselle, jolla ei mielestäni ole Jumalan kanssa mitään tekemistä oikeasti. Daa.

Lupauduin töihin muuten lauantaiksi... Kyllä, vapaaehtois työtä lippukassalla Kino Iiriksessä. No ei se mitään, sillä kyllähän siellä nyt puolituntia silloin tällöin on.. tosin nyt on pidempiä pätkiä mutta ei se mitään.

Nyt tekisi mieli alkkohoolia... Hyllyäni koristaa tuossa Leijona ja Koskenkorva pullo, mutta luulenpa että Uusi Vuosi on vasta toisen kohtalona. En tiedä vielä kumpi mutta eiköhän se idea tule siitä, sitäpaitsi ajattelin vähän vähentää juontiani määrällisesti, sillä siitä on tullut vähän noottia. Mutta hei, jos haluaa juosta metsässä ja olla vapaa niin mikäs siinä?:D Let me gooooo!!

2 DVDtä vielä niin 400 täynnä... Sitä odotellessa... Saankohan tänä vuonna täyteen? Pitänee kattella..

No nyt meen vaikka irc-galleriaan ja naamakirjaan että lukemisiin taas joskus! moiks.